DOELSTELLING STICHTING DORPSRAAD ZWARTEWAAL

De Stichting heeft ten doel de algemene belangen, van de bewoners van de kern Zwartewaal en de daarbij behorende buitengebieden in de gemeente Brielle in een voortdurende wisselwerking met die bewoners, te behartigen (Statuten, Aktedatum: 20-11-2009, Moerland Notarissen). Voor de uitgebreide en volledige doelstelling van de Dorpsraad, verwijzen wij u naar de statuten. Deze zijn opvraagbaar bij de KvK (24478065).

GEZOCHT NIEUWE BESTUURSLEDEN.

BESTUUR

Het bestuur van de Dorpsraad Zwartewaal bestaat uit:

1. Peter Zanen
  2. Harry Troost
  3. Lenny van Beek
  4. Rowyna Veldheer-Noordermeer
  5. Mario ten Hoor
  6. Bram Voncken
  7. Hans Jansen
  1. Voorzitter en waarnemend secretaris
  2. Penningmeester
  3. Notulist en waterschapszaken
  4. Jeugd en leefbaarheid
  5. Wijkschouw
  6. Bouwprojecten en parkeren
  7. Culturele en sociale zaken

In 2023 komen er 2 of 3 plekken vrij in het bestuur van de Dorpsraad i.v.m. aftreden van een aantal leden. De Dorpsraad is erg actief binnen de gemeente en het eiland Voorne-Putten en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de gemeente en ander instanties. Ook denken wij mee over de leefbaarheid binnen ons dorp en kijken wij kritisch mee naar plannen die ons dorp raken. Per 1-1-23 zal Zwartewaal opgaan in de nieuwe gemeente "Voorne aan Zee".  Als u interesse heeft kunt mailen naar het e-mailadres onderaan.