THEEMSWEG TRACE

De Dorpsraad is nauw betrokken bij het minimaliseren van de geluidsoverlast van ons dorp. De verwachte in gebruik neming is eind 2021. Op de link vindt u meer informatie: Theemswegtrace


PLAS VAN HEENVLIET

De Dorpsraad houdt in de gaten in hoeverre dit nieuwe recreatiegebied veilig wordt ontwikkeld. Verwachte oplevering 2022/2025.

Op de website van de gemeente Brielle vindt u meer informatie over dit dossier. In de zoekbalk Plas van Heenvliet typen levert diverse ' hits' op.


WINDMOLENS

De gemeente Brielle moet voldoen aan de nieuwe normen en heeft de opdracht om 2 grote windmolens te plaatsen op haar grondgebied. Voor nu zijn de stroken langs de N57 aangewezen als geschikte plek. De dorpsraad volgt de ontwikkelen. Op deze link van www.brielle.nl vindt u meer informatie.


ROOMPOT REALESTATE

Dit recreatiepark is in aanbouw aan het Brielse meer net naast Zwartewaal op de voormalige nudistencamping. Op deze link van www.roompotrelestate.nl vindt u meer informatie.


'T WAALSEN OORDT

Dit is in aanbouw in Zwartewaal op het voormalig Bilfinger Industrial Services terrein. Op deze link van www.program.nl vindt u meer informatie.