THEEMSWEG TRACE

De Dorpsraad is nauw betrokken bij het minimaliseren van de geluidsoverlast van ons dorp. Het traject is in gebruik genomen en in 2022 zullen geluidmetingen plaatsvinden. Op de link vindt u meer informatie: Theemswegtrace


PLAS VAN HEENVLIET

De Dorpsraad houdt in de gaten in hoeverre dit nieuwe recreatiegebied veilig wordt ontwikkeld. Verwachte oplevering 2022/2025.

Op de website van de gemeente Brielle vindt u meer informatie over dit dossier. In de zoekbalk Plas van Heenvliet typen levert diverse ' hits' op.


WINDMOLENS

De gemeente Brielle moet voldoen aan de nieuwe normen en heeft de opdracht om 2 grote windmolens te plaatsen op haar grondgebied. Voor nu zijn de stroken langs de N57 aangewezen als geschikte plek. De dorpsraad volgt de ontwikkelen. Op deze link van www.brielle.nl vindt u meer informatie.


ROOMPOT REALESTATE

Dit recreatiepark is in aanbouw aan het Brielse meer net naast Zwartewaal op de voormalige nudistencamping. Op deze link van www.roompotrelestate.nl vindt u meer informatie.


'T WAALSEN OORDT

Dit is in aanbouw in Zwartewaal op het voormalig Bilfinger Industrial Services terrein. Op deze link van www.program.nl vindt u meer informatie.